21 mei: NPSO Lezingendag

Thema: Mobile device surveys en sensordata

Het Nederlands Platform voor Survey Onderzoek (NPSO) organiseert 21 mei de tweede jaarlijkse lezingendag. Dit keer is het thema ‘mobile device surveys en sensordata’.

Mobiele devices zoals smartphone en tablet zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Ook als het gaat om surveyonderzoek of aanvullingen daarop weten onderzoekers mobiele devices steeds beter te vinden. De mogelijkheden zijn talrijk; of het nu gaat om het invullen van vragenlijsten, het delen van ervaringen of het met sensoren registreren van gegevens of gedrag. De jaarlijkse NPSO bijeenkomst gaat over de brede toepassing van mobiele devices in en rondom surveyonderzoek. De sprekers belichten de diversiteit aan toepassingen in hun bijdragen.

Locatie: Theaterzaal, bibliotheek Rotterdam

Entree: Gratis voor NPSO-leden

Meer informatie (incl. het volledige programma) is hier te vinden.

Foto: Pxhere.com