Sessie ODISSEI tijdens eScience Symposium

Donderdag 21 november organiseert het Netherlands eScience Center zijn zesde jaarlijkse National eScience Symposium in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dit jaar is het thema ‘Digital Challenges in Open Science’.

Tijdens dit symposium verzorgt ODISSEI een 1,5-uur durende sessie als onderdeel van het middagprogramma. Vertegenwoordigers van ODISSEI zullen de verschillende componenten van de digitale onderzoeksinfrastructuur presenteren, waaronder het online open access panel, toegang tot microdata via het CBS en het gebruik van de ODISSEI Secure Supercomputer (OSSC) via SURFsara. Deze verschillende onderdelen tonen het brede spectrum aan onderzoek dat ODISSEI in de sociale wetenschappen mogelijk maakt.

Meer informatie over dit symposium is hier te vinden.
Via deze link kunt u zich ook registreren.