ODISSEI bij de ‘D4L to Health-RI’ conferentie

De afgelopen 5 jaar is het Data4lifesciences-programma uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd kennisdelingsplatform voor de Nederlandse UMC’s voor hun onderzoeksdatainfrastructuur. De Nederlandse UMC’s en vele partnerinstellingen gaan nu een nieuwe fase in met Health-RI, de nationale data-infrastructuur voor gezondheidsonderzoek. Een uitstekende gelegenheid om terug te kijken op de successen van Data4lifesciences en om uit te kijken naar de grote belofte van datagestuurd gezondheidsonderzoek in het Health-RI-tijdperk.

Lucas van der Meer (ODISSEI) en Eveline de Zeeuw (Nederlands Tweelingen Register) spreken tijdens het evenement over hun gezamenlijke project op de ODISSEI Secure Supercomputer.

Praktische informatie

Datum: maandag 9 maart 2020
Tijd: 13.00 – 17.00
LocatieVilla Jongerius, Kanaalweg 64; Utrecht

Registratie

https://www.health-ri.nl/events/data4lifesciences-health-ri-symposium