Netherlands eScience Center Opent Call ‘Small-Scale Initiatives in Machine Learning’

Op 1 februari opent het Netherlands eScience Center een call voor machine learning projecten: Open Call for Small-Scale Initiatives in Machine Learning – OpenSSI 2021.

De call is bedoeld om onderzoekers te ondersteunen die verwachten baat te hebben bij machine learning of deep learning, maar die extra expertise nodig hebben bij het toepassen van deze methodes. De projecten die worden toegekend zullen in-kind ondersteuning ontvangen van Research Software Engineers in dienst van het eScience Center.

De call is open voor onderzoekers van alle disciplines aan een Nederlandse onderzoeksorganisatie (een universiteit of een aan KNAW of NWO verbonden onderzoeksinstituut). Zie de website voor meer details over de aanvraagprocedure.

Relevante links