ODISSEI – Netherlands eScience Center Call 2021

De ODISSEI – eScience Call 2021 ondersteunt sociale wetenschappers die digitale technieken willen toepassen in hun onderzoek en hulp nodig hebben bij de toepassing hiervan. Wetenschappers kunnen een aanvraag indienen voor ondersteuning door Research Software Engineers (RSEs) van het Netherlands eScience Center. Er is deze ronde ruimte voor zes projecten van elk drie maanden RSE-tijd. 

Degenen die een projectvoorstel willen ontwikkelen, worden aangeraden contact op te nemen met het ODISSEI Social Data Science Team (SoDa) om te praten over de mogelijkheden. Dit team bestaat uit wetenschappers die veel ervaring hebben met de toepassing van computationele technieken in sociaal-wetenschappelijk onderzoek. 

De call staat open voor onderzoekers die werken aan een deelnemende ODISSEI-organisatie. Zij kunnen een aanvraag indienen voor 30 juli 2021 om 14 uur. Geïnteresseerden die meer willen weten over de mogelijkheden, zijn van harte welkom op het informatie-evenement op 10 juni van 14-16 uur. Registreer je hier direct en zie voor meer informatie de Call webpagina

Relevante links


Foto door Shahadat Rahman op Unsplash