eScience grant aanvraag-informatie

ODISSEI en het Netherlands eScience Center hebben de ODISSEI – eScience Call van 2021 gelanceerd. Deze call is voor sociale wetenschappers die digitale technieken in hun onderzoek willen gebruiken en technische ondersteuning hierbij nodig hebben. De call biedt drie maanden in-kind ondersteuning door Research Software Engineers van het eScience Center. 

De call is open voor onderzoekers met een aanstelling aan een deelnemende ODISSEI organisatie en heeft een laagdrempelige procedure. Degenen die meer willen horen over de call kunnen nu de opnames bekijken van de presentaties die op het informatie-evenement van 10 juni zijn gegeven. 

Degenen die een aanvraag willen indienen wordt sterk aangeraden om een gratis consultatie-uur te boeken om met het eScience Center en het ODISSEI Social Data Science (SoDa) Team ideeƫn voor een voorstel te bespreken.

Relevante links


Foto door freddie marriage op Unsplash