ODISSEI Community Conference 2021 Registratie open

De Community Conference 2021 biedt de mogelijkheid om de mensen te ontmoeten die ODISSEI bouwen en gebruiken. Het programma omvat een serie interactieve en stimulerende sessies die zijn ontworpen om samenwerking aan te moedigen en nieuwe onderzoekslijnen uit te zetten. Sessies zullen draaien om alle relevante onderwerpen: van de laatste ontwikkelingen in surveyonderzoek tot projecten die de ODISSEI Secure Supercomputer gebruiken. Frank Pijpers, bijzonder hoogleraar Complexiteit voor Officiƫle Statistiek (CBS en UvA) zal een keynote lezing geven geven. De conferentie vindt plaats in het Muntgebouw in Utrecht op donderdag 18 november van 12:00 tot 18:00 uur.

Het is nu mogelijk om voor de conferentie te registreren via de button.


Terugblik op de Community Conference 2019

Bekijk meer foto’s en de presentaties van de conferentie in 2019 hier.


Foto’s van de Community Conference 2019 door MG – Michel Groen fotografie

Foto van het muntgebouw door Sam Derksen Fotografie