Nieuwe E-data: Vijfjarig jubileum ODISSEI

In oktober is de nieuwe editie van E-data & Research gepubliceerd. Lees in deze editie het interview met wetenschappelijk directeur Pearl Dykstra over het vijfjarig jubileum van ODISSEI. Dykstra kijkt terug op de ontwikkelingen die ODISSEI de afgelopen vijf jaar heeft doorgemaakt. Hieronder horen ook successen en mijlpalen zoals de lancering van de ODISSEI Secure Supercomputer (OSSC). ODISSEI kijkt verwachtingsvol naar mogelijkheden in de toekomst en hoopt uit te breiden door verdere samenwerking met aanverwante velden.

Deze editie laat de lezers ook zien hoe het Social Data Science Team (SoDa) onderzoekers kan ondersteunen in hun onderzoek of bij het gebruik van bepaalde faciliteiten. Het is belangrijk dat sociale wetenschappers handvatten kunnen krijgen voor onderzoek met grote datasets. Voor alle vragen kunnen onderzoekers terecht bij het SoDa Team.

Klik op de button hieronder om de volledige editie van de E-data oktober 2021 te lezen.

Relevante links