Call for Papers: ODISSEI Conference for Social Science in the Netherlands 2023

ODISSEI verwelkomt voorstellen voor presentaties over Computational Social Science die zullen worden gegeven op de conferentie op 2 november 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. ODISSEI, de onderzoeksinfrastructuur voor sociale wetenschappen in Nederland, verbindt onderzoekers met de nodige data, expertise en middelen om grensverleggend onderzoek te doen en de computationele wending in sociaal onderzoek te omarmen. Deze conferentie nodigt de sociaal-wetenschappelijke gemeenschap uit om samen te discussiƫren over onderwerpen als data, methodes, infrastructuur, ethiek en theoretisch werk over digitale en computationele methodes in sociaal-wetenschappelijk onderzoek. Lees hieronder meer over de mogelijkheid om te presenteren op de conferentie (in het Engels).


Foto van ODISSEI Conference 2022 door MG Fotografie / Michel Groen