Ondersteuning van onderzoek

ODISSEI wil sociale wetenschappers toegang geven tot data, tools en expertise die het mogelijk maken de grenzen van sociaalwetenschappelijk onderzoek te verleggen. De interoperabiliteit van de door ODISSEI aangeboden faciliteiten maakt het mogelijk om ze zowel onafhankelijk van elkaar als gecombineerd te gebruiken, waardoor de impact van een onderzoek wordt vergroot.

Ondersteuning is beschikbaar voor bij ODISSEI aangesloten organsiaties. Met de ODISSEI-infrastructuur kan geavanceerd onderzoek worden verricht dat de kansen en mogelijkheden om impact te maken, vergroot. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor ondersteuning bij je onderzoek.

  • ODISSEI FAIR-ondersteuning
    Het ODISSEI FAIR-ondersteuningsteam staat klaar om je te helpen met vragen over RDM, Open Science en FAIR-data en -software.

  • Ondersteuning bij grant-aanvragen

    ODISSEI offers grant application support for highly competitive grants such as NWO Veni, Vidi and Vici programme.
  • ODISSEI Knowledge Hub
    De ODISSEI Knowledge Hub verzamelt alle resultaten, zoals publicaties, presentaties en code, die zijn voortgekomen uit het werk en de projecten die via de ODISSEI-faciliteiten zijn uitgevoerd.
  • ASReview
    Het ODISSEI SoDa team werkt samen met ASReview om onderzoekers te ondersteunen door diensten aan te bieden die het gebruik van ASReview LAB optimaliseren.

Photo by Brooke Cagle on Unsplash