ODISSEI Gebruiken

ODISSEI biedt verschillende voordelen aan medewerkers van ODISSEI-deelnemers. Zij kunnen gebruikmaken van korting en reageren op calls voor Microdata en het LISS panel. Ook kunnen zij de ODISSEI Secure Supercomputer gebruiken, ondersteuning krijgen van Social Data Science (SoDa) team bij het oplossen van computationele problemen, en een aanvraag dienen voor ODISSEI’s jaarlijkse eScience Grants voor het uitvoeren van innovatieve projecten.

Bekijk hier projecten die ODISSEI heeft (mede-)gefinancierd, abonneer je op de ODISSEI nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, en volg ons op Twitter.

Degenen die meer willen weten over de faciliteiten die ODISSEI aan onderzoekers biedt, kunnen een ODISSEI-presentatie aanvragen. Het Coördinatieteam komt graag meer over ODISSEI vertellen.

De voordelen die aan ODISSEI-deelname verbonden zijn, worden continu uitgebreid. Als uw organisatie interesse heeft om een deelnemende organisatie te worden, neem dan graag contact op met onze Operational Manager Lucas van der Meer.